GR Αρχική Εταιρεία

Αξίες

 

Ακεραιότητα

"Δεν είναι αυτό που λέμε ή αυτό που σκεφτόμαστε που μας καθορίζει, αλλά αυτό που πράττουμε" (Jane Austen). Η ακεραιότητα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του οργανισμού μας. Επιλέγουμε να λειτουργούμε πάντα με υπευθυνότητα και ήθος, επειδή αυτοί είμαστε, χωρίς τα ψιλά γράμματα.

 

Ομαδικό Πνεύμα

Ενθαρρύνουμε την συνεργασία, εργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες μας, υλοποιώντας τους στόχους τους και γιορτάζοντας τις επιτυχίες τους, χτίζοντας έτσι ισχυρούς και μακροχρόνιους δεσμούς.

 

Καινοτομία

Αντιλαμβανόμαστε την αλλαγή και δημιουργούμε λύσεις για τους πελάτες μας μέσω πρακτικών και στρατηγικών καινοτομιών, βελτιώνοντας διαρκώς τις υπηρεσίες μας.

 

Περηφάνεια

Είμαστε υπερήφανοι για αυτό που κάνουμε, στο να χτίζουμε ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες μας και να διατηρούμε ένα 'οικογενειακό' εργασιακό περιβάλλον για τους συνεργάτες μας.

 

Ασφάλεια

Η ασφάλεια σε ότι κάνουμε είναι μη διαπραγματεύσιμη. Πιστεύουμε πως όλα τα ατυχήματα μπορούν να αποφευχθούν όταν κάποιος λειτουργεί με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Στην σπάνια περίπτωση κάποιου συμβάντος, είμαστε πάντα εκεί ώστε να βρούμε την καλύτερη λύση για τα συμφέροντα των πελατών μας.